:: Forum >>

netscape7.1

I just downloaded/installed Netscape 7.1. The grid isn't showing up. However, it does show up from http://www.activewidgets.com.

I used the code on the examples page, it works with IE.

????????

Thanks,

Brian T.
Brian T.
Monday, April 26, 2004
I cut and pasted the example code into a html page. I referenced the css/js files on my server. The example table shows up fine in IE, but in Netscape it only is showing one header cell ( left most top one ).

I view the examples page from this website and it shows up correctly.

Is there a netscape directive I should be putting in my header for the example html page?

Thanks,

Brian T.
Brian T.
Monday, April 26, 2004
Brian,

can you please check if you are using the latest version. The 0.3.0 had a Netscape/Mozilla bug which was fixed in 0.3.1
Alex (ActiveWidgets)
Monday, April 26, 2004
Well,

I just got the latest code and unpacked on my server. The same problem.

However, I then referenced the css/js files from your server and it worked...
<link href="/runtime/styles/xp/grid.css" rel="stylesheet" type="text/css" ></link>
<script src="/runtime/lib/grid.js"></script>

??????

All I change is the link,src:

link href="/javascript/ActiveWidgets/runtime/styles/xp/grid.css" rel="stylesheet" type="text/css" ></link>
<script src="="/javascript/ActiveWidgets/runtime/lib/grid.js"></script>


Hmmmmmmm...

Brian T.
Brian T.
Monday, April 26, 2004
Could you try to clear browser cache?
Alex (ActiveWidgets)
Monday, April 26, 2004
Alex,

I've got it nailed down to this:

<link href="/runtime/styles/classic/grid.css"
rel="stylesheet" type="text/css" />

If I point to your server the grid shows in netscape. If I point to my server either by full url including "http://myserver/pathtojs/runtime/styles/classic/grid.css" or "/pathtojs/runtime/styles/classic/grid.css" , the grid doesn't show up. Only a partial cell border in the top left is shown.

The grid.js file is referenced by
<script src="/javascript/activeui3/runtime/lib/grid.js"></script>
no problem. It's only the grid.css file.

??????

Thanks,

Brian T.

btw - i cleared the cache each time and told the browser to compare the files with each load.
Brian T.
Tuesday, April 27, 2004
Here are some other things to check:
- any errors in Netscape JavaScript console?
- there is file gecko.xml in the same directory as grid.css
- you can open it in IE (from webserver) and it displays as XML
- web server sends correct Content-Type: text/xml for it

I assume that examples work ok when you open them from the filesystem?
Alex (ActiveWidgets)
Tuesday, April 27, 2004

This topic is archived.


Back to support forum

Forum search